Mat & Catering

Vi jobbar med lokala råvaror och anpassar menyn efter årstid och era önskemål. För oss är det viktigt med det personliga mötet och träffas gärna för att diskutera fram en meny som är unik för er. Med ett öppet sinne och stort engagemang vill vi möta era önskemål. Vi lagar allt från rejäl husmanskost till olika bufféer, smårätter eller  tre-rätters menyer.

Bröllop eller fest på lördagen och brunch dagen efter? Det ordnar vi.

I cateringköket finns uppsättning av porslin för 140 personer, med allt som kan behövas av tallrikar, bestick, glas, uppläggningsfat, skålar, vinkaraffer mm. Tillagningsköket är väl utrustat med två ugnar, en stekhäll, en induktionshäll, två st kylskåp, en spis, en frysbox, tre st kaffekokare, ett värmeskåp,

Det finns en egen ingång till cateringfirma och tydliga instruktioner för vad som gäller i köket på plats.

”Låt oss träffas för att prata mat och önskemål runt smak och val av upplägg”

Buffé

Vår populära buffé, inspirerad av både Medelhav och av Österlen är något många brudpar väljer att bjuda sina gäster på. Den passar bra för många den den innehåller många vegetariska och veganska inslag. Vi lagar den efter era önskemål och anpassar rätterna efter säsong. Jon berättar gärna mer!

Menyförslag från 395 kr/kuvert

Förrätt

Toast Skagen med handpillade räkor på smörstekt bröd, dill, majonnäs, pepparrot, citron och stenbitsrom.

Honungsgratinerad chevréost på toast med ruccola, rostade pinjenötter, solrosfrö, blåa och gröna vindruvor och hallon balsamicoglace.

Skillingesparris med  hemslagen citronaioli, hyvlad parmesanost och balsamicoglace.

Varmrätt

Sockersaltad halstrad torskrygg med säsongens primörer, bakad cocktail kvisttomat, skummad champagnesås , forellrom samt dill och smörsvängd färskpotatis.

Vitlök och rosmarindoftande lammytterfilé med säsongens primörer, honung och chevrécreme, fyllig rödvinssky samt potatis och västerbottenostkaka.

Lågtempstekt kalvytterfilé med säsongens primörer, äpple och lökchutney, rödvinssås från rostade kalvben, potatisstomp smaksatt med örter och champagnevinäger.

Dessert

Säsongens eller brudparets ”önskepannacotta” med  bär, minimaränger och mynta.

Citronsorbet med bubblande prosecco och säsongens ljuvligaste bär, toppat med hasselnötscrunch.

Len chokladmousse med marinerade jordgubbar och saltrostade pistachenötter.

Ring eller maila Jon för att prata mat!

Berätta för oss om era önskemål och tankar! Vi ser fram emot att göra er mätta och lyckliga.